Formiddagskonsert med Bjarne Brøndbo i Sør-Gjæslingan

Vi inviterer til formiddagskonsert med Bjarne Brøndbo på Brøndbo i Sør-Gjæslingan lørdag 22.juni 2024!
Vi gleder oss til konsert, grilling og Trønder-yatzy!
Konserten starter kl.12:15. Grillen er klar kl.11:00.

Bjarne Brøndbo er en person med et stort repertoar, både som artist, TV-personlighet og som menneske, og i denne flotte forestillingen år han tatt ut hele sitt fulle repertoar! Et musikalsk show fylt med hits og verbale krumspring. Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E.! Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan på kaia, E6, Rai Rai, Rompa mi, Det fine vi hadd sammen og mange andre kjære hits!
Vi har åpen bar med drikke og snacks. Grillen står klar fra kl. 1100! Her får du både mat, drikke og en forrykende konsert! For de som blir igjen utover ettermiddagen og kvelden blir det Trønder Yatzy-konkurranse og St.Hansbål.
Transport til Sør-Gjæslingan: Kommer du med egen båt, så har vi gjestekai både på Flatholmen og Heimværet. FInner du ikke plass så ring rorbuverten på tlf. 488 80 039. Vi finner en plass til deg!
Namdalingen (hurtigbåten) kjører fra Namsos lørdag kl.0945. Anløper Sør-Gjæslingan kl. 1020. Retur til Namsos lørdag kl. 1350 og anløper Namsos kl.1510. Hvis du vil overnatte noen dager i Sør-Gjæslingan så har Namdalingen avreise fra Namsos kl.1610 fredag, Rørvik kl. 1740 fredag og retur søndag kl.1315 fra Sør-Gjæslingan. Husk å bestille plass på båten på tlf. 02867.